2015. február 7., szombat

Prológus


Prológus
 
Aznap délelőtt Szöulban különösen jó idő volt, csupán a lágy szellő fújta a fák lombjait a Thapkol parkban. A turisták gyönyörködve nézték a csoszun-kori buddhista templomot, vagyis a Vongakszát; csak egy kisfiú sétált oda lehajtott fejjel két másik gyerekhez, akik valószínűleg a barátai lehettek.

A szomorú csöppségnek Lee Donghae volt a neve. Két barátját pedig Lee Hyukjaenek és Choi Siwonnak hívták. A gyerkőcök a pagodánál álltak és a kirándulókat figyelték, akik fényképezőgéppel kattintgattak, de mikor meglátták a bánatos apróságot, odaszaladtak hozzá megtudakolni, hogy mi a baja. De Hae nem mondott semmit, csupán a könnyei folytak megállíthatatlanul. Ekkor Siwon odalépett hozzá és aprócska kezével letörölte könnyeit, majd megölelte. "Minden rendben lesz" - súgta, aztán ellépett tőle, hogy Hyukjaenak is helyet adjon.

Miután Donghae megnyugodott, kerestek maguknak egy csendes helyet, ahol beszélgethetnek. A kis csöppség elárulta, hogy nemsokára elköltöznek Szöulból Mokpóba, ahol a szülei éltek, míg össze nem házasodtak, és hogy többet nem fognak találkozni. Hyuk és Siwon is átkarolták a kicsit, így próbálták megnyugtatni, mert ismét könnybe lábadt a szeme, de mikor megérezte barátai kezét maga körül, elmosolyodott. Örült, amiért ilyen barátokat tudhat magáénak.

~*~

Ekkor még nem tudták, hogy mennyire meg fognak változni, és nem tudhatták, hogy az élet ismét egymás mellé sodorja-e őket vagy sem, de mégis mosolyogva búcsúztak el egymástól.


(*^^)^*) ☆Chu!!

Megjegyzés: Tudom, nem lett valami jó a kép, amit gyorsan összeeszkábáltam, de próbálkoztam... ^^" Amúgy légyszi írjatok kritikát, jöhet hideg-meleg egyaránt. :) Köszi. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése